DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Heeft u een Mercedes Vito Tourer en wilt u er een dubbele cabine in laten bouwen? Wij van TransCare weten daar wel raad mee. Wij zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in de productie en ombouw van onder andere dubbele cabines. Het inbouwen van een dubbele cabine is niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt. Bij ons kunt u ook terecht voor het inbouwen van comfort wanden, het ombouwen van grijze kentekens en bedrijfsinrichting op maat. Dit doen wij voor veel diverse automerken en modellen.

Wat zijn de voordelen van een dubbele cabine?

Gaat u voor TransCare, dan gaat u voor kwaliteit. Wij zorgen er namelijk voor dat uw dubbele cabine naadloos aansluit op de carrosserie van uw auto. De dubbele cabine zal dan ook niet zichtbaar zijn vanaf de buitenkant. Uw auto behoudt dezelfde uitstraling als voorheen. Wij adviseren altijd om de dubbele cabine na aanschaf van uw auto te plaatsen. Wanneer u de dubbele cabine laat plaatsen in de fabriek, dan zal de BPM en de cataloguswaarde van de auto stijgen. Dit gevolg heeft u niet wanneer u de cabine achteraf laat plaatsen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Mercedes Vito Tourer dubbele cabine

300 +

Modellen

Ombouw van de dubbele cabine

Binnen TransCare ontwerpen, produceren en plaatsen wij dubbele cabines. Voor dit proces beschikken wij over een eigen werkplaats. Wanneer u ervoor kiest om de dubbele cabine zelf te plaatsen, dan leveren wij er een handleiding en montagemateriaal bij. Veiligheid staat bij TransCare hoog in het vaandel. Onze cabines worden dan ook altijd geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Wij zorgen ook voor:

  • Het inbouwen van de dubbele cabine, optioneel met extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

Dé ombouwspecialist voor u

Al meer dan twintig jaar hebben wij ervaring met het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Ook het plaatsen van dubbele cabines doen wij voor vele verschillende automerken. In de afgelopen jaren hebben wij een goede naam op weten te bouwen bij diverse autodealers, automerken en carrosseriebedrijven.

Contact

Wilt u ook graag een dubbele cabine in uw Mercedes Vito Tourer laten plaatsen? Of heeft u vragen over onze andere diensten? Neem dan  vrijblijvend contact op, wij helpen u graag!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×