GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Mercedes X Klasse voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare helpen we u daar graag bij! Ruim twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in het ombouwen van verschillende automerken en -modellen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de ombouw naar een grijs kenteken, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabine en het erin laten zetten van comfort wand. Verder bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Aan de ombouw van uw Mercedes X Klasse naar een grijs kenteken zitten verschillende voordelen verbonden. U hoeft bijvoorbeeld geen BPM te betalen, de premie van de verzekering is lager en de kosten van de belasting minder. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Voor het inzien van de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken kunt u hier terecht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
mercedes x klasse grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 bouwen we bij TransCare auto’s om. Als u voor ons kiest voor het ombouwen van uw auto, dan hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij regelen namelijk voor u het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles doen we in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. In de jaren dat we actief zijn als ombouwspecialist hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Mercedes X Klasse naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×