COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Voor het plaatsen van een comfort wand in uw Mitsubishi L200 bent u bij TransCare aan het juiste adres. Wij bouwen al meer dan twintig jaar auto’s en bestelwagens om. Wij plaatsen niet alleen comfort wanden maar bouwen en plaatsen ook dubbele cabines, voorzien we auto’s van grijs kenteken sets en leveren bedrijfswageninrichting op maat. U kunt met diverse automerken- en modellen terecht bij ons.

Voordelen comfort wanden

Comfort wanden worden ook wel separatiewanden, scheidingswanden of kopschotten genoemd. U kunt uw comfort wand zelf inbouwen, of hem door ons laten plaatsen. Het plaatsen van een comfort wand heeft verschillende voordelen:

  1. Het creëert meer zitruimte.
  2. De temperatuur in de cabine is beter te regelen.
  3. Het omgevingsgeluid neemt af.

Al onze producten ontwerpen, produceren en plaatsen wij in onze eigen werkplaats. Ons vakkundige en professionele team zorgt ervoor dat de comfort wand vanaf de buitenkant niet zichtbaar is waardoor uw Mitsubishi L200 dezelfde uitstraling behoudt als voorheen.

Wij plaatsen de comfort wand graag voor u, maar hij is ook eenvoudig zelf te installeren. Wanneer u de comfort wand los bestelt ontvangt u van onze alle montagematerialen en een handleiding zodat deze in een mum van tijd geïnstalleerd kan worden. Al onze wanden zijn standaard voorzien van een raam met E-keur, maar het is ook mogelijk om de wand zonder ruit te bestellen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Mitsubishi L200 comfort wand

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwen we bij TransCare auto’s om. In de afgelopen jaren dat we actief zijn hebben wij een naam opgebouwd bij verschillende autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Bij ons kunt u zowel nieuwe als gebruikte auto’s om laten bouwen.

Meer weten?

Wilt u graag een comfort wand in uw Mitsubishi L200 laten plaatsen, maar heeft u meer informatie nodig? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Ook voor vragen over onze andere diensten kunt u vragen naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×