GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Rijd u in een Mitsubishi L200 en wilt u deze laten ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare doen we dat graag voor u. Met meer dan 20 jaar ervaring kunnen wij onszelf dé specialist noemen op het gebied van grijs kenteken ombouw. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Verder bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Als laatste zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor ondernemers heeft het ombouwen naar een grijs kenteken verschillende voordelen. Zo betaalt u geen BPM, is de premie van de verzekering lager en zijn de kosten van de wegenbelasting ook minder. Voordat de auto een grijs kenteken set mag dragen zijn er echter wel enkele voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Voor het inzien van de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken kunt u hier terecht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
mitsubishi L200 grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al ruim twintig jaar auto’s om. Dat doen we in onze eigen werkplaats, waar we ontwerpen, produceren en plaatsen. Kiest u voor ons, dan hoeft u nergens naar om te kijken en bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. Onze professionele medewerkers zorgen voor het mooiste eindresultaat. In de jaren dat we actief zijn als ombouwspecialist hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Mitsubishi L200 naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×