GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Mitsubishi Pajero ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare helpen we u daar graag bij! Al sinds 1998 zijn we dé specialist op het gebied van grijs kenteken ombouw. Bij ons kunt u voor veel meer terecht dan alleen de ombouw naar een grijs kenteken. Wij plaatsen namelijk ook dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het heeft voor u als ondernemer meerdere voordelen om uw Mitsubishi Pejaro te voorzien van een grijs kenteken set. U betaalt dan bijvoorbeeld geen BPM, de premie van de verzekering is lager en de kosten van de wegenbelasting zijn minder. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Voor het inzien van de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken kunt u hier terecht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
mitsubishi pajero grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar worden er bij TransCare auto’s omgebouwd. Kiest u voor ons, dan hoeft u nergens naar om te kijken. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles doen we in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. In de jaren dat we actief zijn als ombouwspecialist hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Mitsubishi Pajero naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×