DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Nissan voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al meer dan twintig jaar zijn wij de expert in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Naast het bouwen en plaatsen van dubbele cabines, plaatsen wij ook comfort wanden, voorzien we auto’s van grijs kenteken sets en leveren we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

De dubbele cabines ontwerpen en produceren we in onze eigen werkplaats. Ons ervaren en deskundige team zorgt er altijd voor dat de cabine perfect op uw auto aansluit. Dit wil zeggen dat de cabine vanaf de buitenkant niet zichtbaar is en uw auto dezelfde uitstraling heeft als voorheen, maar u toch het gemak ervaart van een dubbele cabine. Particulieren adviseren we altijd om de cabine pas te plaatsen nadat u de auto heeft gekocht. Wanneer u ervoor kiest om dit al in de fabriek te laten doen, stijgt de cataloguswaarde van de auto en daardoor ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Nissan dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Omdat het ontwerpen, de productie en de inbouw in onze eigen werkplaats plaatsvindt, bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. Bij TransCare hechten we veel waarde aan veiligheid. Daarom worden onze cabines enkel en alleen geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Wij zijn al sinds 1998 actief als ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. In al die jaren hebben we naam gemaakt bij veel gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en verschillende automerken. Tevens zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Nissan? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×