DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wanneer u een Nissan NV400 rijdt en hier een dubbele cabine in wilt laten plaatsen bent u bij de specialisten van TransCare aan het juiste adres. Met meer dan twintig jaar ervaring zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist van diverse auto’s en bedrijfswagens van verschillende merken. Wij verzorgen zowel het ontwerp als productie en inbouw van de cabines. Maar dubbele cabines zijn niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt. Wilt u uw auto ombouwen naar een grijs kenteken of wilt u een comfort wand in uw auto laten plaatsen, dan bent u ook bij ons op de juiste plaats.

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare werken de beste specialisten op het gebied van het ombouwen van auto’s. Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Daarom zorgen onze experts altijd dat een dubbele cabine naadloos aansluit op uw auto. Vanaf de buitenkant behoudt uw Nissan NV400 hetzelfde uiterlijk, maar wel met het gemak van een dubbele cabine. Wij raden aan om een dubbele cabine pas te laten plaatsen ná aanschaf van uw auto. Wanneer u dit in de fabriek laat doen stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM. Bij het later laten plaatsen profiteert u van een lagere BPM en het gemak van een dubbele cabine.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Nissan NV400 dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Wanneer u een dubbele cabine laat plaatsen in uw Nissan NV400, zorgt dat ervoor dat u een extra rij zitplekken heeft. Niet alleen kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, ook veiligheid is erg belangrijk bij TransCare. Daarom worden onze cabines enkel geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Zo wordt de cabine geleverd met:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

Meer weten?

Heeft u interesse in het plaatsen van een dubbele cabine in uw Nissan NV400 of in een andere auto? Of bent u geïnteresseerd in onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×