GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Rijdt u in een Nissan NV400 en wilt u deze laten ombouwen naar een grijs kenteken? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor het ombouwen naar een grijs kenteken, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden kunt u bij ons terecht. Bovendien bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. Dankzij onze meer dan twintig jaar ervaring zijn wij dé ombouwspecialist voor auto’s en bedrijfswagens.

Kwaliteit en professionaliteit

Wij vinden veiligheid en professionaliteit erg belangrijk. Daarom ontwerpen, bouwen en plaatsen wij vanuit onze eigen werkplaats. Zo kunnen we u altijd verzekeren van de beste kwaliteit. Ons professionele team zorgt voor een naadloze inbouw van uw dubbele cabine, comfort wand of ombouw naar grijs kenteken.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor ondernemers heeft het ombouwen naar een grijs kenteken verschillende voordelen. Premies van belasting en verzekering zijn bijvoorbeeld lager, en daarnaast hoeft u ook geen BPM te betalen. Om hier gebruik van te kunnen maken zijn er wel enkele voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • U staat bij de belastingdienst geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken inzien? Deze vindt u hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
nissan nv400 grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwt TransCare auto’s om. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles doen we in onze eigen werkplaats. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Nissan NV400 naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×