GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Rijdt u in een Nissan Primastar en wilt u deze voorzien van een grijs kenteken set? Wij van TransCare doen dit graag voor u. Wij zijn de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen dankzij onze vijfentwintig jaar ervaring. U kunt voor meer dan het ombouwen tot grijs kenteken terecht bij TransCare. Denk bijvoorbeeld aan de plaatsing van dubbele cabines en comfort wanden. Ook leveren we bedrijfswageninrichting op maat. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor ondernemers zijn er verschillende voordelen verbonden aan het rijden van een auto met grijs kenteken. U hoeft bijvoorbeeld geen BPM af te dragen en ook de kosten van wegenbelasting en verzekering zijn lager. U dient wel aan enkele voorwaarden te voldoen om gebruik te kunnen maken van deze voordelen. Voldoet u niet aan de voorwaarden, dan mag u niet rijden met een grijs kenteken voor uw Nissan Primastar.

De voorwaarden zijn als volgt:

  • U dient geregistreerd te staan als ondernemer bij de belastingdienst;
  • U bent in het bezit van een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer informatie over de voorwaarden en eisen die gelden voor het voeren van een grijs kenteken? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Nissan Primastar grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al 25 jaar met veel plezier auto’s en bedrijfswagens om. U kunt bij ons terecht voor zowel de plaatsing als het ontwerp en de productie. Dit alles doen wij vanuit onze eigen werkplaats waar enkel professionals werken. Zo kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit voor uw auto’s en bedrijfsbussen. In de jaren dat we al werkzaam zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de ombouw naar een grijs kenteken voor uw Nissan Primastar? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×