GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Uw Opel Combo voorzien van een grijs kenteken heeft verschillende voordelen. Mocht u uw auto willen laten voorzien van een grijs kenteken bent u bij TransCare aan het juiste adres. Met meer dan 25 jaar ervaring in het ombouwen van auto’s zijn wij de onbetwiste specialist. Naast het ombouwen naar grijs kenteken van verschillende automerken en -modellen kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Ook leveren we bedrijfswageninrichting op maat. Wilt u uw Opel Combo voorzien van een grijs kenteken? Neem dan nu contact op.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Zoals we al benoemden heeft het rijden van een auto met grijs kenteken een aantal voordelen. De kosten voor wegenbelasting en verzekering zijn lager en u hoeft ook geen BPM af te dragen. Wanneer u van deze voordelen gebruik wilt maken moet u aan enkele voorwaarden voldoen.

De voorwaarden zijn als volgt:

  • U dient geregistreerd te staan als ondernemer bij de belastingdienst;
  • U bent in het bezit van een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Meer informatie over de eisen en voorwaarden die gelden voor het voeren van een grijs kenteken vindt u hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Opel Combo grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 bouwen wij met veel plezier auto’s en bedrijfswagens om. Dat doen we inmiddels al meer dan 25 jaar met veel plezier. U kunt bij TransCare terecht voor het ombouwen naar een grijs kenteken, plaatsen van dubbele cabine en ook voor het plaatsen van een comfort wand. Kortom: we zijn van alle markten thuis. Alles, van ontwerp tot en met productie vindt plaats in onze eigen werkplaats. Daardoor, en doordat we werken met professionals, kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit voor uw auto’s en bedrijfsbussen. In de jaren dat we al werkzaam zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de ombouw naar een grijs kenteken voor uw Opel Combo? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×