DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Overweegt u om uw Opel te voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Dit doen we inmiddels al ruim twintig jaar en dag in dag uit met veel plezier. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het inbouwen van dubbele cabines, maar wij bouwen en plaatsen ook comfort wanden en voorzien auto’s van grijs kenteken sets. Ook leveren we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

Wij ontwerpen, produceren en plaatsen de dubbele cabines in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we u altijd verzekeren van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. Ons team zorgt er altijd voor dat de cabine perfect aansluit op uw auto. Zo is het vanaf de buitenkant niet zichtbaar en behoudt uw auto dezelfde uitstraling als daarvoor, maar profiteert u toch van het gemak van een dubbele cabine. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te laten bouwen. Particulieren raden we aan om de cabine pas in te bouwen na aanschaf van de auto. Kiest u ervoor om dit in de fabriek al te laten doen, dan stijgt de cataloguswaarde van de auto en daardoor ook het BPM.

Als ondernemer kunt u ook bij ons terecht. Het rijden van een bedrijfswagen heeft diverse voordelen. U draagt dan bijvoorbeeld geen BPM af en de premies van de verzekering en wegenbelasting liggen lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
transit dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Niet alleen kwaliteit, maar ook veiligheid is één van de speerpunten bij TransCare. Het is dan ook logisch dat onze cabines enkel en alleen worden geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast worden onze cabines geleverd met:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 is TransCare de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. Daarnaast zijn we handelsfirma en produceren we kunststof materialen voor producten voor de autobranche. In al die jaren dat we werkzaam zijn in de branche, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de plaatsing van een dubbele cabine in uw Opel? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×