Comfort wand inbouw

TransCare is de ombouwspecialist voor de Opel Vivaro comfort wand

Productie, levering en inbouw

Denkt u na over het plaatsen van een comfort wand in uw Opel Vivaro? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij plaatsen al meer dan twintig jaar comfort wanden in diverse auto’s en bedrijfswagens. U kunt overigens ook bij ons terecht voor het inbouwen van een dubbele cabine en het ombouwen naar grijs kenteken van uw auto of bedrijfswagen. Of wanneer u op zoek bent naar bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen comfort wand

Een comfort wand geeft 9 centimeter meer ruimte dan het originele stalen schot dat geleverd wordt vanuit de fabriek. Daarnaast is de cabinetemperatuur beter te regelen wanneer er gebruik wordt gemaakt van een comfort wand en zorgt dit voor een verlaagd geluidsniveau.

Bij TransCare hechten we veel waarde aan kwaliteit. Daarom zorgt ons team ervoor dat een comfort wand altijd naadloos aansluit op uw auto en niet vanaf de buitenkant te zien is. Uw Opel behoudt dezelfde uitstraling als voorheen, maar u ervaart toch het gemak van een meer ruimte.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dubbele cabine Opel Vivaro

300 +

Modellen

Opel Vivaro comfort wand

Onze comfortwanden worden standaard voorzien van een raam met E-keurmerk. Optioneel zijn er ook comfortwanden verkrijgbaar zonder raam. De wanden zijn makkelijk zelf in te bouwen, maar mocht u dit liever uit handen geven kunt u ook bij ons terecht voor de inbouw van de comfort wand. Wij leveren alle wanden met montagemateriaal.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Opel Vivaro? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×