DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Heeft u een Opel Vivaro en wilt u een de dubbele cabine laten inbouwen? TransCare helpt u er graag mee! Wij zijn gespecialiseerd in het ombouwen van bestelauto’s en gewone auto’s. Dit doen we voor verschillende modellen van diverse automerken waaronder de Opel Vivaro. Een ingebouwde dubbele cabine die aan de buitenkant niet te zien is zodat de uitstraling van uw auto behouden wordt, daar zorgen we voor!

Voordelen dubbele cabine

Een voordeel van een dubbele cabine is dat u meer zitruimte heeft in uw bestelauto zonder dat dat aan de buitenkant te zien is. Wij zorgen ervoor dat de dubbele cabine naadloos aansluit bij uw Opel Vivaro. Een dubbele cabine laten zetten na het aanschaffen van de auto kan u een financieel voordeel opleveren. Wanneer u de dubbele cabine in de fabriek laat zetten, wordt de cataloguswaarde van de auto hoger en hierdoor wordt ook de bijtelling hoger. Om dit te voorkomen is het verstandiger om eerst de auto aan te schaffen en later de dubbele cabine te laten inbouwen.

Dubbele cabine ombouw

Bij TransCare kunt u ervoor kiezen om de dubbele cabine in te laten bouwen of om deze zelf te plaatsen in uw Opel Vivara. Wij bouwen én installeren de dubbele cabine graag voor u, maar u kunt er ook voor kiezen om de dubbele cabine zelf te installeren. Veiligheid vinden wij zeer belangrijk en daarom worden onze dubbele cabines voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem zoals u van ons mag verwachten. Daarnaast zorgen we er ook voor dat de cabine geleverd wordt met extra accessoires zoals luxe cabine delen, betimmering en zijramen, RDW-keuring, tenaamstelling en afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Met meer dan twintig jaar kunnen we ons een dé onbetwiste ombouwspecialist noemen. In 1998 zijn we begonnen met het ombouwen van personenauto’s en bestelauto’s. Wij hebben in de afgelopen jaren een naam opgebouwd bij verschillende merken, dealers en carossiebedrijven. Onze specialiteit ligt bij het ontwerpen, fabriceren en leveren van dubbele cabines. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats!

Meer weten?

Wilt u meer weten over dubbele cabines of over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Opel-Vivaro-dubbele-cabine

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×