GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Als u graag uw Opel Zafira wilt voorzien van een grijs kenteken dan helpt TransCare u hier graag bij! Al ruim 20 jaar zijn wij dé ombouwspecialist. Wij hebben ervaring met verschillende automerken en modellen. Naast dat wij uw auto kunnen ombouwen naar grijs kenteken, kunnen we uw auto ook voorzien van dubbele cabines, comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Als ondernemer heeft u vele voordelen wanneer u uw auto om laat bouwen naar grijs kenteken. U betaalt bijvoorbeeld geen BPM en u heeft een lagere premie. U kunt niet zomaar met een grijs kenteken rijden. Er zijn wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen. Enkele van deze voorwaarden is dat u ondernemer moet zijn en geregistreerd staat bij de belastingdienst. Daarnaast heeft u een btw-nummer en doet u omzetbelasting. Voor het volledige overzicht van de voorwaarden, kunt u hier kijken.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 is TransCare actief in de autobranche. Wij hebben een bekende naam opgebouwd bij vele autodealers en automerken. Wij zijn verantwoordelijk voor het ontwerp, de productie en de levering van alle diensten. Om u het beste eindresultaat te garanderen en de kwaliteit te waarborgen, werken we vanuit onze eigen werkplaats.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Opel Zafira grijs kenteken

300 +

Modellen

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie om uw Opel Zafira om te bouwen naar grijs kenteken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, zodat u al uw vragen kan stellen. U kan ook direct een afspraak maken bij ons. Wij zijn u graag van dienst!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×