GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Pajero graag voorzien van een grijs kenteken? U kunt er voor kiezen om uw eigen Pajero om te laten bouwen naar een grijs kenteken set. Bij TransCare helpen wij u hier graag mee! Sinds 1998 bouwen wij al auto’s en bedrijfswagens om. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd in het plaatsen van een dubbele cabine of comfort wand en bieden wij bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Een voordeel voor het rijden met een grijs kenteken is dat u bijvoorbeeld minder BPM betaalt en de premies van de verzekering en wegenbelasting zijn minder. Toch moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen om te kunnen rijden met een grijs kenteken, want niet iedereen kan dit.

  • U staat als ondernemer geregistreerd bij de belastingdienst;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Om alle voorwaarden en eisen in te zien voor het rijden met een grijs kenteken, kunt u hier vinden

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
pajero grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Al langer dan 20 jaar is TransCare de specialist in het ombouwen van auto’s. Onze professionals zijn gespecialiseerd in ontwerpen, produceren en de levering van bedrijfswageninrichtingen. Alles gebeurd in onze eigen werkplaats, zodat we de kwaliteit kunnen waarborgen. In de jaren dat wij actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers en carossiebedrijven.

Meer weten?

Wilt u graag uw Pajero ombouwen naar grijs kenteken? Of direct een afspraak maken? Dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×