GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u als particulier uw auto laten ombouwen naar een grijs kenteken set? Bij TransCare bent u aan het juiste adres. Wij zijn de onbetwiste ombouwspecialist voor grijs kenteken. Niet alleen kunt u bij ons terecht voor grijs kenteken sets, maar ook voor het laten plaatsen van dubbele cabines of comfort wanden en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het heeft veel voordelen om een auto te rijden met grijs kenteken. Zo betaalt u bijvoorbeeld geen BPM en de premies van de verzekering en wegenbelasting zijn een stuk lager. Er zijn echter wel een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst bent u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is. 

Wilt u de volledige lijst met voorwaarden voor het rijden met grijs kenteken inzien? U vindt de lijst hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
particulier grijs kenteken

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Een van de belangrijkste dingen bij ons is veiligheid. Daarom worden onze dubbele cabines allemaal geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Verder zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De tenaamstelling;
  • De RDW-keuring;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

Transcare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar zijn ervaren in het ombouwen van auto’s. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en ombouwen van diverse merken. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Bij ons bent u dan ook altijd verzekerd van het beste eindresultaat. In de jaren dat we actief zijn hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u als particulier meer informatie over het ombouwen van uw auto naar grijs kenteken? Of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×