DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Peugeot bedrijfswagen voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare helpen we u daar graag mee! Al sinds 1998 zijn wij gespecialiseerd in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Niet alleen plaatsen wij dubbele cabines, maar ook comfort wanden, kunnen wij uw auto voorzien van een grijs kenteken set en bieden wij bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

Wij ontwerpen en produceren de dubbele cabines in onze eigen werkplaats. Onze professionals zorgen ervoor dat een dubbele cabine perfect aansluit op uw auto. De cabine is dan aan de buitenkant niet zichtbaar. Uw bedrijfsauto behoudt hiermee dezelfde uitstraling, maar u ervaart wel het gemak van een dubbele cabine. Wij geven het advies altijd mee om een cabine pas te plaatsen nadat u uw auto heeft aangeschaft. Wanneer dit in de fabriek gebeurd, stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Peugeot bedrijfswagen dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Om u te verzekeren van het beste kwaliteit, ontwerpen, produceren en gebeurt de inbouw van de dubbele cabine in onze eigen werkplaats. Wij vinden veiligheid erg belangrijk binnen TransCare, daarom worden onze dubbele cabines geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen.

Verder worden de cabines geleverd met:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al meer dan 20 jaar is TransCare dé ombouwspecialist voor diverse automerken en modellen. In de jaren dat we auto’s ombouwen, hebben we een naam opgebouwd bij veel gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u uw Peugeot bedrijfswagen voorzien van een dubbele cabine? Dan helpt TransCare u graag! U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden! Ook als u een vraag heeft over onze andere diensten, kunt u gerust contact opnemen.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×