DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw Peugeot Boxer een dubbele cabine laten plaatsen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al meer dan twintig jaar zijn wij gespecialiseerd in de ombouw van auto’s en bestelwagens. Het ombouwen doen we voor verschillende automerken en -modellen. Hier valt ook de Peugeot Boxer onder. De dubbele cabine sluit naadloos op uw auto aan. Hierdoor is het van de buitenkant niet zichtbaar en ziet uw auto er hetzelfde uit als voorheen.

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare kunt u zowel bij nieuwe als gebruikte auto’s een dubbele cabine laten plaatsen. Aan particulieren adviseren wij altijd om een dubbele cabine pas na aanschaf van de auto te laten plaatsen. Voor u is dit voordeliger dan wanneer u dit in de fabriek laat doen. Kiest u er toch voor om dit in de fabriek te laten doen, dan wordt de cataloguswaarde van de auto hoger, waardoor de bijtelling ook hoger uitvalt.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
peugeot Boxer dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Het is mogelijk om de dubbele cabine door ons te laten bouwen én te laten plaatsen. Het is echter ook mogelijk om zelfde de cabine in uw auto te plaatsen. In dat geval krijgt u van ons een handleiding en het montagemateriaal mee. Veiligheid is bij TransCare ontzettend belangrijk. Daarom worden onze dubbele cabines uitsluitend voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast worden ze geleverd met een aantal andere zaken zoals:

  • Optioneel extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen;
  • RDW-keuring;
  • Tenaamstelling en afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Aangezien we al actief zijn sinds 1998, kunnen we onszelf met recht dé onbetwiste ombouwspecialist noemen. We hebben ervaring met het ombouwen van auto’s naar dubbele cabines, grijs kenteken en comfort wanden en bieden we bedrijfsinrichting op maat. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en leveren van dubbele cabines in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Peugeot Boxer? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×