GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Rijdt u in een Peugeot Boxer en wilt u deze voorzien van een grijs kenteken set? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres! Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. U kunt bij ons terecht voor meer dan enkel het ombouwen naar grijs kenteken. Zo kunt u bij ons ook terecht voor de plaatsing van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast leveren we bedrijfswageninrichting op maat. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Als ondernemer heeft het rijden van een auto met grijs kenteken verschillende voordelen. U hoeft onder andere geen BPM af te dragen en ook de kosten van verzekering en wegenbelasting liggen lager. Houd er wel rekening mee dat u aan een aantal voorwaarden moet voldoen voor u met een grijs kenteken mag rijden:

  • U dient geregistreerd te staan als ondernemer bij de belastingdienst;
  • U bent in het bezit van een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer informatie over de voorwaarden en eisen die gelden voor het voeren van een grijs kenteken? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Peugeot Boxer grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

In 1998 startten wij met het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens en dat doen we dus al meer dan 20 jaar met veel plezier. Bij ons kunt u terecht voor het ontwerp, de productie en de levering van zowel auto’s als bedrijfsbussen. Zowel het ontwerp als de productie en levering doen wij vanuit onze eigen werkplaats waar enkel professionals werken. Zo kunnen wij u verzekeren van de beste kwaliteit. In de jaren dat we al werkzaam zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de ombouw naar een grijs kenteken voor uw Peugeot Boxer? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×