DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw Peugeot een dubbele cabine laten plaatsen? Bij TransCare kunnen we u daarbij helpen! Al ruim twintig jaar zijn we gespecialiseerd in het ombouwen van auto’s en bestelwagens. Naast het laten bouwen en plaatsen van dubbele cabines, kunt u bij ons ook terecht als u een comfort wand in uw auto wilt hebben of uw auto wilt voorzien van een grijs kenteken set. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

In onze eigen werkplaats worden de dubbele cabines ontworpen en gefabriceerd. Kiest u ervoor om uw Peugeot bij ons om te laten bouwen, dan zorgen we er altijd voor dat de cabine naadloos op uw auto aansluit. Dit betekent dat de cabine vanaf de buitenkant niet zichtbaar is. Hierdoor behoudt uw auto dezelfde uitstraling als voorheen, maar ervaart u toch het gemak van een dubbele cabine. Aan particulieren geven we het advies om een dubbele cabine pas ná aanschaf van de auto te laten plaatsen. Wanneer u dit in de fabriek laat doen, stijgt de cataloguswaarde en daarbij ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Peugeot dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Doordat het ontwerp, de productie en de inbouw in onze eigen werkplaats wordt geregeld, bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. Veiligheid is een belangrijk speerpunt binnen ons bedrijf. Daarom worden onze cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling en we zorgen voor het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is al sinds 1998 actief als ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. In al die jaren hebben we een naam opgebouwd bij veel gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en verschillende automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor kunststof producten voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de plaatsing van een dubbele cabine in uw Peugeot? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×