DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Peugeot Expert voorzien van een dubbele cabine? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres! Wij zijn dé ombouwspecialist van dubbele cabines. Het ombouwen van (bestel)auto’s doen we voor verschillende merken en diverse modellen waar ook de Peugeot Expert onder valt. Als u uw auto wilt laten ombouwen naar een dubbele cabine zorgen wij ervoor dat deze naadloos aansluit waardoor de uitstraling van uw auto behouden blijft.

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare kunnen we zowel bij nieuwe als gebruikte auto’s een dubbele cabine inbouwen. Het is voor u voordeliger om in uw Peugeot Expert de dubbele cabine in te bouwen nadat u deze auto heeft aangeschaft. Wanneer u dit in de fabriek laat doen, wordt de cataloguswaarde hoger waardoor de bijtelling uiteindelijk hoger uitvalt. Daarom is het verstandiger om dit na aanschaf te laten doen en daarvoor kunt u bij ons terecht.

Dubbele cabine ombouw

Wanneer u in uw Peugeot Expert een dubbele cabine wilt hebben kunt u deze laten bouwen en laten plaatsen door ons. U kunt er echter ook voor kiezen om de dubbele cabine zelf te plaatsen in uw auto. Veiligheid gaat boven alles en daarom zijn al onze dubbele cabines voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast worden ze geleverd met een aantal andere zaken zoals:

  • Extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen
  • RDW-keuring
  • Tenaamstelling en afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Met meer dan twintig jaar ervaring kunnen we onszelf dé onbetwiste ombouwspecialist noemen. Vanaf 1998 hebben we ervaring met het ombouwen van auto’s naar dubbele cabines, grijs kenteken en comfort wanden. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en leveren van dubbele cabines in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dubbele cabines of over onze andere diensten? Neem dan contact op, wij helpen u graag!

Peugeot-Expert-dubbele-cabine

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×