GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u als ondernemer uw Dacia ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare helpen we u graag verder! Wij zijn dé expert in het ombouwen van diverse automerken en -modellen. Dit doen we al met trots sinds 1998 én met heel veel plezier. U kunt bij ons niet alleen terecht voor grijs kenteken sets, maar ook voor het inbouwen van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Als ondernemer kunt u profiteren van diverse voordelen wanneer u een grijs kenteken voert. U betaalt dan bijvoorbeeld geen BPM en de kosten van de verzekering en wegenbelasting zijn minder. Het is echter niet mogelijk om zomaar met een grijs kenteken te rijden. Hiervoor moet u aan bepaalde voorwaarden voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer weten over de voorwaarden en eisen die gelden voor het voeren van een grijs kenteken? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
dacia grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

TransCare bouwt al ruim twintig jaar auto’s en bestelwagens om. Het ontwerp, de productie en de inbouw doen we in onze eigen werkplaats. Op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het laten ombouwen naar een grijs kenteken van uw Dacia? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×