GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Overweegt u als ondernemer om uw Peugeot te voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. Dit doen we al sinds 1998 en met heel veel plezier. Naast de ombouw naar een grijs kenteken, kunt u bij ons ook terecht voor de plaatsing van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast leveren we bedrijfswageninrichting op maat. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Voor ondernemers heeft het rijden van een grijs kenteken verschillende voordelen. U hoeft bijvoorbeeld geen BPM af te dragen en de kosten van de verzekering en wegenbelasting liggen lager. Het is echter belangrijk om te weten dat u niet zomaar met een grijs kenteken mag rijden en dat hier enkele voorwaarden aan verbonden zitten:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
range-rover-grijs-kenteken

300 +

Modellen

Wilt u meer informatie over de voorwaarden en eisen die gelden voor het voeren van een grijs kenteken? U vindt ze hier.

Transcare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al meer dan twintig jaar auto’s en bedrijfswagens om. Wij regelen het ontwerpen, de productie en de levering van de ombouw en inrichting van bedrijfsbussen. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we al werkzaam zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de ombouw naar een grijs kenteken voor uw Peugeot? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×