COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Rijdt u een Peugeot Partner en wilt u hier een comfort wand in laten plaatsen? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring maakt dat we dé expert zijn op ons vakgebied. Hierdoor kunt u bij ons ook terecht voor veel meer dan alleen comfort wanden. Zo plaatsen wij ook dubbele cabines, een grijs kenteken op uw auto of kunt u bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat. TransCare is expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens voor verschillende automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

Wanneer u bij ons een comfort wand bestelt voor uw Peugeot Partner kunt u ervoor kiezen om deze te laten plaatsen of om deze zelf te monteren. Wanneer u de laatste optie kiest ontvangt u van ons niet alleen de comfort wand, maar ook al het benodigde montage materiaal en een handleiding. Daardoor kunt u de comfort wand heel makkelijk zelf installeren. Natuurlijk is het uit handen geven van de installatie ook mogelijk. Wij plaatsen uw comfort wand dan in onze eigen werkplaats. Daardoor kunnen we u de beste kwaliteit garanderen.

Andere voordelen van het plaatsen van een comfort wand zijn dat deze ervoor zorgt dat er extra zitruimte ontstaat, dat het geluidsniveau verlaagd wordt en dat de cabinetemperatuur makkelijker te regelen is. Ons team van experts ontwerpt en plaatst niet alleen comfort wanden, maar ook dubbele cabines in onze eigen werkplaats. Bovendien zorgt ons professionele en nauwkeurige team ervoor dat er aan de buitenkant van uw Peugeot Partner niets te zien is van de geplaatste comfort wand.

Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een raam voorzien van E-keurmerk, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Peugeot Partner comfort wand

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we sinds 1998 auto’s om. Dankzij onze meer dan 20 jaar ervaring hebben wij binnen de autobranche een naam opgebouwd bij verschillende autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Ons team van experts bouwt met plezier zowel nieuwe als gebruikte auto’s om voor u.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Peugeot Partner? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×