GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Porsche Cayenne voorzien van een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al ruim twintig jaar zijn wij de specialist in het ombouwen van verschillende automerken en -modellen. Wij doen veel meer dan alleen uw auto voorzien van een grijs kenteken set. Zo kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en het erin laten zetten van comfort wanden. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Wanneer u uw Porsche Cayenne laat ombouwen naar een grijs kenteken, krijgt u verschillende voordelen. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen BPM te betalen, is de premie van de verzekering lager en zijn de kosten van de belasting minder. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen als u een grijs kenteken wilt rijden:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Voor het inzien van de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken kunt u hier terecht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Porsche Cayenne grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare bouwt al sinds 1998 auto’s om. Kiest u ervoor om uw auto bij ons om te laten bouwen, dan hoeft u zich nergens zorgen om te maken. Wij regelen voor u het ontwerp, de productie en de levering. Dit aller gebeurt in onze eigen werkplaats. Op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Porsche Cayenne naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×