GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bent u ondernemer en wilt u uw Q5 ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn dé expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens, waaronder de Audi Q5. Dit doen we al sinds 1998 en met heel veel plezier. Wist u dat u bij ons voor veel meer terecht kunt dan alleen de ombouw naar een grijs kenteken? Zo bouwen en plaatsen we ook dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Verder zijn we ook nog handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Als ondernemer kunt u van verschillende voordelen profiteren als u besluit om uw auto om te bouwen naar een grijs kenteken. U hoeft namelijk geen BPM te betalen en de premies van zowel de verzekeren als de wegenbelasting zijn lager. Het is echter wel goed om te weten dat u niet zomaar met een grijs kenteken kunt rijden, maar dat hier bepaalde voorwaarden aan verbonden zijn:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Q5 grijs kenteken

300 +

Modellen

Wilt u de volledige lijst van voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken inzien? Deze vindt u hier.

TransCare, dé ombouwspecialist

Het team van TransCare bouwt al meer dan twintig jaar auto’s om. Wij regelen het ontwerp, de productie en de levering van de inbouw en bedrijfswageninrichting. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats. Op deze manier kunnen we u de beste kwaliteit garanderen. Inmiddels hebben we in al die jaren dat we actief zijn een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de ombouw naar een grijs kenteken voor uw Q5? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×