GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Range Rover ombouwen naar grijs kenteken? Bij TransCare helpen we u daar graag bij. Sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en modellen. Naast het ombouwen van auto’s naar grijs kenteken, kunt u bij ons ook terecht voor dubbele cabines, comfort wanden en bedrijfswageninrichting op maat. Daarbij zijn we producent en handelsfirma van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

U profiteert als ondernemer van meerdere voordelen wanneer u besluit uw Range Rover te voorzien van een grijs kenteken. Zo hoeft u onder andere geen BPM te betalen en zijn de kosten van de verzekering en belasting een stuk lager. Er zijn echter ook bepaalde voorwaarden aan verbonden als u besluit om uw Range Rover om te bouwen naar grijs kenteken. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

  • U bent geregistreerd bij de belastingdienst als ondernemer.
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting.
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u benieuwd naar alle voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? Dan kunt u deze hier vinden.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
range-rover-grijs-kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Al ruim twintig jaar bouwen we bij TransCare auto’s om. Wij zorgen voor het ontwerp, de producten en de levering van de ombouw van bedrijfswagens. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats zodat u verzekerd bent van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. In de afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het ombouwen van uw Range Rover naar grijs kenteken? Of wilt u liever direct een afspraak maken? Neem dan contact met op met ons team, wij helpen u graag verder.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×