GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Range Rover sport laten ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare helpen we u daar graag bij! Sinds 1998 is TransCare dé specialist in het ombouwen van verschillende automerken en -modellen. We helpen u niet alleen met de ombouw naar een grijs kenteken set, maar kunnen uw auto ook voorzien van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Ook zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Bent u ondernemer, dan heeft profiteert u van meerdere voordelen als u besluit uw Range Rover Sport om te bouwen naar een grijs kenteken. U hoeft dan bijvoorbeeld geen BPM meer te betalen, de premie van uw verzekering is lager en de kosten van de wegenbelasting zijn minder. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen als u met een grijs kenteken wilt rijden:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Voor het inzien van de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken kunt u hier terecht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Range Rover sport grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare bouwt al ruim twintig jaar auto’s om. Kiest u ervoor om uw auto bij ons om te laten bouwen, dan hoeft u nergens naar om te kijken. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles doen we in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit en het mooiste eindresultaat. in de jaren dat we actief zijn als ombouwspecialist, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, verschillende automerken en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Range Rover Sport naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×