GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Range Rover Velar voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al sinds 1998 zijn wij dé specialist in het ombouwen van diverse automerken en -modellen. Naast de ombouw naar een grijs kenteken, kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van comfort wanden en dubbele cabines en bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Als ondernemer zijn er diverse voordelen om uw Velar om te bouwen naar een grijs kenteken. U hoeft dan namelijk geen BPM af te dragen, de premie van uw verzekering is lager en ook de kosten van de wegenbelasting zijn minder. Wilt u een grijs kenteken voeren, dan is het belangrijk om te weten dat er ook een aantal voorwaarden aan zitten verbonden:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Bent u benieuwd naar de volledige lijst met voorwaarden die gelden voor het rijden met een grijs kenteken? U vindt deze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
range rover velar grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al meer dan twintig jaar auto’s om. Laat u uw auto bij ons ombouwen, dan regelen wij alles voor u. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de ombouw. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. In de afgelopen jaren dat we actief zijn als ombouwspecialist hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, verschillende automerken en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Range Rover Velar naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×