GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Range Rover vogue laten ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare helpen wij u graag! Sinds 1998 is TransCare dé specialist in het ombouwen van verschillende automerken en -modellen. Naast dat wij auto’s ombouwen naar grijs kenteken, bieden wij ook andere diensten. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden of bieden we bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Als ondernemer profiteert u van meerdere voordelen wanneer u besluit uw Range Rover Vogue om te bouwen naar een grijs kenteken. U betaalt bijvoorbeeld geen BPM en de premie van uw verzekeringen vallen lager uit. Toch moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen wilt u rijden in een grijs kenteken:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Voor het inzien van de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken kunt u hier terecht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
range rover vogue grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al ruim 20 jaar bouwt TransCare auto’s om. Om u te verzekeren van de beste kwaliteit en mooiste eindresultaat, zorgen wij voor het ontwerp, de productie en levering geheel in onze eigen werkplaats. Wij hebben in de jaren dat we actief zijn een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers en diverse carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Wilt u direct uw Range Rover Vogue voorzien van een grijs kenteken? Neem dan contact op om een afspraak te maken. Voor meer informatie over bijvoorbeeld onze andere diensten kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen en vragen naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×