DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Bent u van plan om een dubbele cabine in uw Renault te laten plaatsen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn al meer dan twintig jaar dé expert in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Wist u dat wij veel meer doen dan het plaatsen van dubbele cabines? U kunt bij ons namelijk ook terecht voor de plaatsing van comfort wanden en de ombouw naar een grijs kenteken set. Daarnaast leveren we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

Wij ontwerpen en fabriceren de dubbele cabines zelf in onze eigen werkplaats. Ons bekwame team zorgt ervoor dat de cabine altijd naadloos aansluit op uw auto. Hierdoor is de cabine niet zichtbaar aan de buitenkant en blijft de uitstraling van uw Renault hetzelfde als voorheen, maar heeft u toch het gemak van een dubbele cabine. Kiest u voor een dubbele cabine, dan creëert u meer zitruimte en kunt u meer personen vervoeren. Wij adviseren particulieren om de cabine pas ná aanschaf van de auto te laten plaatsen. Wanneer u dit in de fabriek laat doen, stijgt de cataloguswaarde en daarbij ook de BPM. Bent u een ondernemer, dan is het rijden van een bestelwagen verschillende voordelen. Zij hoeven bijvoorbeeld geen BPM af te dragen en de premies van de verzekering en wegenbelasting zijn lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Renault dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Het ontwerp, de productie en de inbouw van de cabine doen we allemaal in onze eigen werkplaats. Op deze manier kunnen we u de beste kwaliteit én het mooiste eindresultaat garanderen. Veiligheid is ontzettend belangrijk bij TransCare. Daarom worden onze cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 is TransCare de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse modellen van verschillende automerken. In die jaren hebben we naam gemaakt bij veel gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een dubbele cabine in uw Renault? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×