DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR EEN DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Bent u op zoek naar een dubbele cabine voor uw Renault Express? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres! Al meer dan twintig jaar bouwen wij auto’s en bedrijfswagens van verschillende merken om. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het plaatsen van dubbele cabines, maar ook voor het plaatsen van comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Bovendien zijn wij een handelsfirma en produceren wij kunststof materialen voor de autobranche.

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare ontwerpen, ontwikkelen en plaatsen we alle producten in onze eigen werkplaats. Op die manier kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit. Dankzij onze ervaren monteurs sluit de dubbele cabine naadloos aan op uw Renault Express, waardoor hij niet zichtbaar is vanaf de buitenkant. Ons advies voor particulieren: laat de dubbele cabine pas plaatsen nadat u de auto heeft aangeschaft. De cataloguswaarde en daarmee de BPM worden hoger wanneer een dubbele cabine al in de fabriek wordt geplaatst. Wanneer u dit later laat doen bent u dus minder belastingen kwijt.

Als ondernemer kunt u ook een dubbele cabine laten plaatsen. Voor ondernemers met een bedrijfsauto heeft dit namelijk diverse voordelen. Zo hoeft u geen BPM te betalen. Ook betaalt u minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Dubbele cabine Renault Express

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Veiligheid vinden wij bij TransCare erg belangrijk. Onze dubbele cabines worden daarom ook uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Hiernaast zorgen wij ook voor:

  • Optioneel extra accessoires. Denk hierbij aan betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • Een keuring bij de RDW;
  • De tenaamstelling van uw wagen;
  • De afwikkeling van de belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare begon meer dan 20 jaar geleden in 1998. Hierdoor hebben wij de afgelopen jaren een naam weten op te bouwen bij diverse autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. TransCare is een begrip in de autowereld en kan zowel nieuwe als gebruikte auto’s voor u ombouwen.

Meer weten?

Zou u meer informatie willen over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Renault Express? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×