GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Een Renault Express voorzien van een grijs kenteken? Dat kan bij TransCare. Wij zijn de onbetwiste ombouwspecialist voor verschillende automerken en -modellen sinds 1998. Naast het ombouwen naar een grijs kenteken kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden en bedrijfswageninrichting op maat. Bovendien is TransCare handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Wanneer een auto is omgebouwd naar een grijs kenteken set heeft dat verschillende voordelen. Zo hoeft u geen BPM te betalen en zijn de premies van belasting en verzekering lager. Houd wel rekening met een aantal voorwaarden waaraan u moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken inzien? Deze vindt u hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Renault Express grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

In onze eigen werkplaats bouwen wij al meer dan twintig jaar auto’s om. Hierbij zorgen wij voor het ontwerp, de productie en de levering. Doordat we alles vanuit onze eigen werkplaats doen bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Renault Express naar grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×