COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Indien u van plan bent om een comfort wand te laten plaatsen in uw Renault Kangoo kunt u bij TransCare terecht. Dankzij onze meer dan 25 jaar ervaring mogen wij onszelf dé expert noemen op het gebied van ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. U kunt bij ons dan ook voor meer terecht dan enkel het plaatsen van comfort wanden. Wij plaatsen ook dubbele cabines, bouwen auto’s om naar een grijs kenteken en u kunt bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat. Dit alles doen wij voor verschillende automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

Het monteren van een comfort wand in uw Renault Kangoo kunt u heel makkelijk zelf doen. Bij TransCare leveren we de separatiewand zoals een comfort wand ook wel wordt genoemd inclusief montagemateriaal en een handleiding. Mocht u de comfort wand niet zelf willen plaatsen bieden we ook de optie om hem voor u te plaatsen. Dit doen we vanuit onze eigen werkplaats. Hier werken enkel professionals die comfort wanden ontwerpen, bouwen en plaatsen. Op die manier bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit.

Een comfort wand biedt enkele voordelen:

  • Het creëert extra zitruimte;
  • Verlaagt het geluidsniveau in de cabine;
  • De cabinetemperatuur is makkelijker te regelen.

Ons team van experts zorgt ervoor dat de comfort wand zo geplaatst wordt in uw Renault Kangoo dat deze vanaf buiten niet zichtbaar is. Uw auto behoudt dus de uitstraling van voorheen. Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een raam voorzien van E-keurmerk, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Renault Kangoo comfort wand

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al meer dan 25 jaar bouwen we auto’s en bedrijfswagens om bij TransCare. Dat doen we nog steeds met veel plezier. Dankzij onze 25 jaar ervaring hebben we een naam opgebouwd binnen de autobranche bij verschillende autodealers, automerken en carosseriebedrijven. Ons team van experts bouwt met plezier zowel nieuwe als gebruikte auto’s om voor u.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Renault Kangoo? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×