DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u een dubbele cabine laten plaatsen in uw Renault Kangoo?

Dan zit u bij TransCare helemaal goed! Wij zijn al meer dan twintig jaar expert op het gebied van ombouwen van bedrijfswagens en auto’s. Wist u dat er veel meer mogelijk is dan het plaatsen van een dubbele cabine? Bij ons bent u namelijk ook welkom voor de plaatsing van een comfort wand of het ombouwen naar een grijs kenteken. Daarnaast leveren wij bedrijfswageninrichting op maat!

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare ontwerpen en fabriceren wij de dubbele cabines in onze eigen werkplaats. Ons team van experts zorgt ervoor dat de cabine altijd naadloos aansluit op uw auto of bedrijfswagen. Hierdoor is de cabine niet zichtbaar aan de buitenkant en blijft de uitstraling van uw Renault Kangoo hetzelfde als ervoor. Het hebben van een dubbele cabine creëert meer zitruimte en er kunnen dus makkelijker meerdere personen plaatsnemen in de auto. Ons advies: laat de dubbele cabine pas na de aankoop van de auto plaatsen. Wanneer u dit in de fabriek al laat doen stijgt de cataloguswaarde en daarmee ook de bpm. Voor ondernemers heeft het rijden van een bedrijfsauto verschillende voordelen. Zo hoeft u geen bpm af te dragen en liggen de premies van verzekering en wegenbelasting lager.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Renault Kangoo dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Het ontwerp, de productie en de inbouw van de cabine doen we allemaal in onze eigen werkplaats. Op deze manier kunnen we u de beste kwaliteit én het mooiste eindresultaat garanderen. Veiligheid is ontzettend belangrijk bij TransCare. Daarom worden onze cabines uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Optioneel: extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare kunt u sinds 1998 terecht voor dubbele cabines, grijze kentekens en comfort wanden. In de jaren dat wij aan het werk zijn hebben we naam gemaakt bij autodealers en carrosseriebedrijven. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche. 

Meer weten?

Wilt u meer weten over het laten plaatsen van een dubbele cabine in uw Renault Kangoo? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. 

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×