COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Rijdt u een Renault Kangoo Express en wilt u hierin een comfort wand laten plaatsen? Bij TransCare helpen we u graag verder! Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het plaatsen van comfort wanden, maar ook voor het bouwen en plaatsen van dubbele cabines. Bovendien voorzien we auto’s van grijs kenteken sets en kunt u bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat. Dit doen we voor verschillende automerken en -modellen en met al meer dan twintig jaar ervaring kunnen wij ons met recht dé expert noemen.

Voordelen comfort wanden

Een comfort wand wordt ook wel een scheidingswand, separatiewand of kopschot genoemd. Daarnaast heeft een comfort wand een aantal voordelen. Zo creëert het meer zitruimte, wordt het geluidsniveau verlaagd en is de cabinetemperatuur beter te reguleren. Wanneer u een beetje handig bent is het mogelijk om zelf de comfort wand in te bouwen. Wij leveren de wand dan los inclusief montagemateriaal en een handleiding. Natuurlijk is het ook mogelijk om de wand door ons in te laten bouwen. Wij ontwerpen, produceren en bouwen de wand dan in in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit. Dankzij ons nauwkeurige en professionele team ziet u bovendien aan de buitenkant helemaal niets van de ingebouwde comfort wand. Wel zo fijn, want zo behoudt uw Renault Kangoo Express dezelfde uitstraling als voorheen.

Onze wanden zijn standaard voorzien van een raam met E-keurmerk, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Renault Kangoo Express comfort wand

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we sinds 1998 auto’s om. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij diverse autodealers, automerken en carrossiebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Renault Kangoo Express? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×