DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Ook voor de Renault Kangoo Express is het mogelijk om een dubbele cabine in te bouwen. Bij TransCare doen we dit voor u in onze eigen werkplaats. Dankzij onze meer dan twintig jaar ervaring in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagen zijn wij dé ombouwspecialist. Naast het plaatsen van dubbele cabines kunt u bij ons ook terecht voor comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen dubbele cabine

Doordat wij dubbele cabines ontwerpen, produceren en plaatsen in onze eigen werkplaats kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit. Daarnaast zorgen we dat de uitstraling van uw Renault Kangoo Express hetzelfde blijft als voorheen, we laten de cabine naadloos aansluiten. Wij adviseren aan particulieren om de dubbele cabine pas na de aanschaf van de auto te laten plaatsen. Wanneer u dit in de fabriek laat doen wordt de cataloguswaarde hoger en daarmee ook de BPM.

Ook ondernemers kunnen bij ons terecht. Wij kunnen een dubbele cabine in uw bedrijfswagen plaatsen. Bovendien heeft het rijden van een bedrijfsauto voor ondernemers diverse voordelen. Zo betaalt u geen BPM, minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Renault Kangoo Express dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Onze dubbele cabines worden standaard geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. De afgelopen jaren hebben we een naam opgebouwd bij verschillende gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Bij ons kunt u terecht om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te laten bouwen. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Renault Kangoo Express? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden! 

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×