GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Rijdt u een Renault Kangoo Express en wilt u deze voorzien van een grijs kenteken? Dan bent u bij TransCare aan het juiste adres. Niet alleen zijn wij de onbetwiste ombouwspecialist voor verschillende automerken en -modellen, we doen dit ook al meer dan 20 jaar. U kunt bij ons naast het ombouwen naar een grijs kenteken ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden en bedrijfswageninrichting op maat. Bovendien is TransCare handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het ombouwen van een auto naar een grijs kenteken set heeft verschillende voordelen voor u. Als u de auto rijdt als ondernemer hoeft u geen BPM te betalen en zijn premies van belasting en verzekering een stuk lager. Om hiervan gebruik te kunnen maken moet u wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • U staat geregistreerd als ondernemer bij de belastingdienst;
  • Daarnaast beschikt u over een btw-nummer en doet u omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u het volledige overzicht van voorwaarden en eisen die gelden voor het rijden met een grijs kenteken inzien? Deze vindt u hier. 

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Renault Kangoo Express grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en levering vanuit onze eigen werkplaats. Dat doen we al meer dan twintig jaar en dit zorgt ervoor dat we u kunnen verzekeren van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Renault Kangoo Express naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×