GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wanneer u uw Renault Kangoo wilt voorzien van een grijs kenteken bent u bij TransCare aan het juiste adres. Dankzij onze meer dan 25 jaar aan ervaring kunnen wij ons de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen noemen. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Ook leveren we bedrijfswageninrichting op maat. Wilt u uw Renault Kangoo voorzien van een grijs kenteken? Neem dan nu contact op.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het rijden van een auto met grijs kenteken heeft voor u als ondernemer een aantal voordelen. Zo zijn de kosten voor wegenbelasting en verzekering lager en hoeft u geen BPM af te dragen. Om van deze voordelen gebruik te kunnen maken moet u aan enkele voorwaarden voldoen.

De voorwaarden zijn als volgt:

  • U dient geregistreerd te staan als ondernemer bij de belastingdienst;
  • U bent in het bezit van een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De bestelauto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Meer informatie over de eisen en voorwaarden die gelden voor het voeren van een grijs kenteken vindt u hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Renault Kangoo grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

In 1998 startten we bij TransCare met het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. Inmiddels doen we dit al meer dan 25 jaar met veel plezier. Van het ombouwen naar een grijs kenteken set tot het plaatsen van dubbele cabines of comfort wanden, wij zijn van alle markten thuis. Van ontwerp tot productie en plaatsing, alles doen wij vanuit onze eigen werkplaats. Doordat wij enkel werken met professionals en vanuit onze eigen werkplaats kunnen we u verzekeren van de beste kwaliteit voor uw auto’s en bedrijfsbussen. In de jaren dat we al werkzaam zijn in de branche hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de ombouw naar een grijs kenteken voor uw Renault Kangoo? Of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×