DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Renault Master voorzien van een dubbele cabine? Bij TransCare helpen we u daar graag mee! Al ruim twintig jaar zijn wij de expert op het gebied van auto’s ombouwen. Wist u bijvoorbeeld dat wij meer doen dan alleen het bouwen en plaatsen van dubbele cabines? Zo kunt u namelijk ook bij ons terecht voor het laten plaatsen van comfort wanden, voorzien we auto’s van grijs kenteken sets en leveren we bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen dubbele cabine

Onze dubbele cabines worden door onszelf ontworpen en fabriceert in onze eigen werkplaats. Wij zorgen er hierbij altijd voor dat de cabine naadloos aansluit op uw auto. Hierdoor blijft de uitstraling van uw Renault Master behouden en heeft u toch het gemak van een dubbele cabine. Door te kiezen voor een dubbele cabine creëert u meer zitruimte in uw auto, waardoor u meer personen kunt vervoeren. Particulieren adviseren wij altijd om de cabine pas te laten plaatsen ná aanschaf van de auto. Kiest u ervoor omdat in de fabriek te laten doen, dan wordt de cataloguswaarde hoger en daarbij dus ook de BPM. Voor ondernemers is het rijden van een bestelwagen al helemaal voordelen. Zij betalen namelijk geen BPM en de premies van de verzekering en wegenbelasting zijn lager.  

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
renault master dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Het ontwerpen, produceren en inbouwen van de dubbele cabine voor uw Renault Master gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we u de beste kwaliteit garanderen en bent u verzekerd van het juiste eindresultaat. Veiligheid is één van de belangrijkste speerpunten bij TransCare. Onze cabines worden daarom uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • Extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 is TransCare de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse modellen van verschillende automerken. In de jaren dat we actief zijn, hebben we een naam opgebouwd bij veel gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen voor de autobranche.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een dubbele cabine in uw Renault Master? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×