DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u in uw Renault Trafic een dubbele cabine hebben? Dan kunt u uw Renault laten ombouwen bij TransCare. Wij zijn dé specialist op het gebied van het ombouwen van auto’s naar dubbele cabine. Het ombouwen naar een dubbele cabine doen we voor verschillende automerken en diverse modellen. Doordat de dubbele cabines naadloos op uw auto aansluiten, zal het aan de buitenkant niet te zien zijn dat er een dubbele cabine in uw auto zit. Zo blijft het uiterlijk van uw auto behouden.

Voordelen dubbele cabine

Of u nu een nieuwe of een gebruikte Renault Trafic heeft, wij kunnen in beide gevallen een dubbele cabine plaatsen. Het is voor u voordeliger om de cabine te plaatsen na het aanschaffen van uw auto. Wanneer u een auto besteld en daarbij gelijk een dubbele cabine laat plaatsen, wordt de cataloguswaarde van de auto hoger en de BPM ook. Dus om voordeliger uit te zijn kunt u de dubbele cabine beter na de aanschaf laten plaatsen. Wanneer uw auto een dubbele cabine heeft wordt het gezien als bestelwagen en dit heeft verschillende voordelen zoals, minder wegenbelasting en vrijstelling van BPM.

Dubbele cabine ombouw

Wanneer we bij TransCare een dubbele cabine plaatsen doen we dit in onze eigen werkplaats. We ontwerpen, leveren en installeren onze dubbele cabines. Wilt u zelf uw dubbele cabine in uw auto plaatsen? Dat kan! Wij zorgen voor het ontwerp en leveren u de dubbele cabine inclusief installatie materiaal. Veiligheid vinden we bij TransCare belangrijk en daarom zijn onze dubbele cabines voorzien van een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast worden onze dubbele cabines geleverd met:

  • Extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen
  • RDW-keuring
  • Tenaamstelling en afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé opbouwspecialist

Wij zijn dé ombouwspecialist voor dubbele cabines met ruim twintig jaar aan ervaring. Sinds 1998 houden we ons bezig met het ombouwen van auto’s en bestelwagens. In de afgelopen jaren konden we een naam opbouwen bij verschillende auto dealers, automerken en carossiebedrijven. Het ontwerpen en fabriceren van dubbele cabines gebeurd allemaal in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer weten over dubbele cabines of over onze andere diensten? Neem vrijblijvend contact op, wij helpen u graag!

Renault trafic dubbele cabine

300 +

Modellen

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×