COMFORT WAND INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR COMFORT WANDEN

Fabriceren, losse levering en inbouw

Wilt u een comfort wand laten plaatsen in uw Renault Trafic? Bij TransCare doen we dit graag voor u. Onze jarenlange ervaring maakt dat we dé expert zijn op ons vakgebied. Naast comfort wanden kunt u bij ons ook terecht voor het plaatsen van dubbele cabines en het ombouwen naar een grijs kenteken. Ook kunt u bij ons terecht voor bedrijfswageninrichting op maat. Dit alles doen wij voor verschillende automerken en -modellen.

Voordelen comfort wanden

Eén van de voordelen van een comfort wand voor uw Renault Trafic is dat deze heel makkelijk zelf te monteren is. Vanuit TransCare leveren we u de comfort wand inclusief het benodigde montage materiaal en een handleiding. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de comfort wand te laten plaatsen door ons. Wij plaatsen de wand dan in onze eigen werkplaats. Daar ontwerpen, bouwen en plaatsen we, zodat u altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

Het plaatsen van een comfort wand heeft nog meer voordelen. Zo zorgt deze ervoor dat er extra zitruimte ontstaat, verlaagt een comfort wand het geluidsniveau in de cabine en zorgt het ervoor dat de cabinetemperatuur makkelijker te regelen is. Ons team van experts zorgt er bovendien voor dat de comfort wand van uw Renault Trafic niet vanaf de buitenkant te zien is, zodat uw auto dezelfde uitstraling behoudt.

Onze comfort wanden worden standaard geleverd met een raam voorzien van E-keurmerk, maar de wanden zijn ook zonder ruit verkrijgbaar.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Renault Trafic comfort wand

140 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we sinds 1998 auto’s om. Dankzij onze meer dan 20 jaar ervaring hebben wij binnen de autobranche een naam opgebouwd bij verschillende autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Ons team van experts bouwt met plezier zowel nieuwe als gebruikte auto’s om voor u.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het plaatsen van een comfort wand in uw Renault Trafic? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WE COMFORT WANDEN VOOR LEVEREN

×