GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u graag uw Skoda om laten bouwen naar grijs kenteken? Bij TransCare hebben we al jaren ervaring met het ombouwen van auto’s en bedrijfswageninrichting. Daarnaast bieden wij ook nog andere diensten, zoals het plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Heeft u liever een bedrijfswageninrichting op maat.? Ook dat kunnen we bij TransCare voor u regelen. Een auto met een grijs kenteken wordt door de belastingdienst gezien als bestelauto. Deze kentekenplaat is niet letterlijk grijs, maar gewoon geel. Deze is te herkennen aan de beginletter V of B.

Hoe gaat het in z’n werk?

Om ervoor te zorgen dat u uw Skoda kunt ombouwen, komen er een aantal zaken bij kijken. U heeft natuurlijk vele voordelen, maar u kunt niet zomaar in aanmerking komen om te rijden met een grijs kenteken. Er zijn voorwaarden waar u aan moet voldoen. Een van de voordelen van rijden met grijs kenteken is dat u geen BPM bepaalt. Daarnaast gaat u minder wegenbelasting betalen en gaan andere premies omlaag. Als u wilt rijden met een grijs kenteken, dan moet u onder andere als ondernemer geregistreerd staan met een btw-nummer. Wilt u weten welke voorwaarden nog meer van belang zijn? Bekijk deze dan hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Skoda grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Al ruim 20 jaar blinkt TransCare uit in hun werk. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van bedrijfswageninrichting. Dit allemaal doen wij in onze eigen werkplaats. In al de jaren dat we actief zijn in de autobranche hebben we een goede naam opgebouwd bij diverse autodealers. Kwaliteit staat bij ons voorop en op deze manier verzekeren we u van het mooiste eindresultaat.

Wij helpen u graag

Wilt u graag meer informatie over het ombouwen van uw Skoda naar grijs kenteken? Of heeft u misschien een andere vraag met betrekking tot onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×