DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Wilt u uw Sprinter van een dubbele cabine voorzien? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al ruim 20 jaar zijn wij dé ombouwspecialist voor het ombouwen van diverse automerken. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het laten plaatsen van een dubbele cabine, maar ook voor het bouwen van comfort wanden, grijs kenteken sets en bedrijfwageninrichting op maat. Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Voordelen dubbele cabine

Bij TransCare staan we bekend om onze kwaliteit. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de dubbele cabine naadloos op uw auto aansluit. Op deze manier is het aan de buitenkant niet zichtbaar en behoudt uw Sprinter dezelfde uitstraling als voorheen. Aan particulieren raden we aan om de dubbele cabine pas na aanschaf van de auto te laten plaatsen. Kiest u ervoor om dit in de fabriek te laten doen, dan wordt de cataloguswaarde hoger en daarmee ook de BPM.

Ook als ondernemer kunt u bij TransCare terecht. Wij bouwen graag een dubbele cabine voor uw bestelwagen. Het rijden van een bestelwagen heeft meerdere voordelen voor ondernemers. U betaalt namelijk geen BPM, minder wegenbelasting en minder premie voor de verzekering.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
sprinter dubbele cabine

300 +

Modellen

Dubbele cabine ombouw

Voor het plaatsen van een dubbele cabine bent u bij TransCare in goed handen. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en het plaatsen van de cabine. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. Veiligheid is een belangrijk speerpunt binnen ons bedrijf. Daarom worden onze dubbele cabines geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we ook voor:

  • De inbouw van de dubbele cabine, optioneel met extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen;
  • De RDW-keuring;
  • De tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare is de onbetwiste ombouwspecialist sinds 1998. Het ombouwen doen we voor diverse automodellen van verschillende automerken. In de jaren dat we al actief zijn, hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het laten plaatsen van een dubbele cabine in uw Sprinter? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×