DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Overweegt u om in uw T5 een dubbele cabine te laten plaatsen? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Wij zijn sinds 1998 dé expert in het ombouwen van verschillende automerken en -modellen, waaronder ook uw Volkswagen T5. Ons team gaat professioneel en nauwkeurig te werk. Zij zorgen ervoor dat de cabine naadloos op uw auto aansluit. De cabine is hierdoor vanaf de buitenkant zichtbaar, waardoor uw T5 dezelfde uitstraling behoudt als voorheen en u toch het gemak heeft van een dubbele cabine.

Voordelen dubbele cabine

Het is bij ons mogelijk om zowel nieuwe als gebruikte auto’s om te laten bouwen. Wel adviseren we particulieren altijd om een cabine pas ná aanschaf van de auto te laten plaatsen. Wanneer u ervoor kiest om dit in de fabriek al te laten doen, stijgt de cataloguswaarde van de auto en daarbij ook de BPM.

Dubbele cabine ombouw

U kunt de dubbele cabine uiteraard door ons laten plaatsen. Het is echter ook mogelijk om zelf de cabine in uw auto te zetten. Kiest u liever voor zelfinbouw, dan krijgt u van ons het montagemateriaal en een handleiding meegeleverd. Veiligheid is één van de belangrijkste speerpunten van TransCare. Onze cabines worden dan ook uitsluitend geleverd met Europees goedgekeurde gordelsystemen.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
t5 dubbele cabine

300 +

Modellen

Daarnaast zorgen we ook voor:

  • Optioneel: extra accessoires zoals zijramen, betimmering en luxe cabine delen;
  • RDW-keuring;
  • Tenaamstelling;
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Aangezien we al werkzaam zijn in de branche sinds 1998, kunnen we onszelf wel dé onbetwiste ombouwspecialist noemen. We hebben niet alleen ervaring in het bouwen van dubbele cabines, maar ook in het ombouwen naar een grijs kenteken en de plaatsing comfort wanden. Daarnaast bieden we bedrijfsinrichting op maat. Verder zijn we gespecialiseerd in het ontwerpen, fabriceren en leveren van dubbele cabines in onze eigen werkplaats.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dubbele cabine in uw T5? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×