GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Tiguan laten ombouwen naar een grijs kenteken? Bij TransCare zit u goed! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé specialist in het ombouwen van diverse automerken en -modellen. Wist u dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor een grijs kenteken, maar ook voor het plaatsen van dubbele cabines, comfort wanden en we bieden bedrijfswageninrichting op maat. Verder zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Bent u een ondernemer, dan profiteert u van verschillende voordelen als u uw Tiguan voorziet van een grijs kenteken set. U hoeft dan bijvoorbeeld geen BPM te betalen en de kosten van de verzekering en belasting liggen lager. Het is echter goed om te weten dat er ook een aantal voorwaarden zijn waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken inzien? Deze vindt u hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Tiguan grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 bouwen we bij TransCare auto’s om. Bij ons kunt u met een gerust hart uw auto achterlaten. Wij zorgen namelijk voor het ontwerp, de productie én de levering. Dit doen we allemaal in onze eigen werkplaats. Zo bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de afgelopen jaren hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Bent u benieuwd wat TransCare voor u kan betekenen bij de ombouw van uw Tiguan naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×