GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Touareg voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare bent u aan het juiste adres. Al sinds 1998 zijn wij de ombouwspecialist voor verschillende automerken en modellen. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor de ombouw naar grijs kenteken, maar ook voor het laten plaatsen van dubbele cabine, het erin laten zetten van comfort wand en we bieden bedrijfswageninrichting op maat. Daarnaast zijn we handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Als ondernemer heeft het meerdere voordelen om uw Touareg om te bouwen naar een grijs kenteken. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen BPM te betalen, is de premie van de verzekering lager en de kosten van de belasting minder. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Voor het inzien van de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken kunt u hier terecht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
Touareg grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

Bij TransCare bouwen we al ruim 20 jaar auto’s om. Kiest u voor TransCare, dan hoeft u nergens naar om te kijken. Wij regelen namelijk het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. Op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn als ombouwspecialist hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Touareg naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×