DUBBELE CABINE INBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR DUBBELE CABINE

Productie, levering en inbouw

Overweegt u om een dubbele cabine te laten plaatsen in uw Toyota? Bij TransCare helpen we u graag verder! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé expert in het ombouwen van dubbele cabines. Dit doen we voor diverse automerken en -modellen, waaronder Toyota. U kunt bij ons niet alleen terecht voor de plaatsing van dubbele cabines, maar ook voor het erin laten zetten van comfort wanden en de ombouw naar een grijs kenteken set. Daarnaast leveren we bedrijfswageninrichting op maat. 

Voordelen dubbele cabine

Kwaliteit staat bij TransCare hoog in het vaandel. Dit is wel terug te zien in onze werkwijze. Ons bekwame team zorgt er namelijk altijd voor dat de cabine naadloos aansluit op uw auto. Zo behoudt uw Toyota dezelfde uitstraling als voorheen, maar heeft u toch het gemak van een dubbele cabine. Particulieren geven we het advies om de cabine pas ná aanschaf van de auto te laten plaatsen. Kiest u ervoor om dit in de fabriek te laten doen, dan stijgt de cataloguswaarde en daarbij ook de BPM.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
toyota dubbele cabine

300 +

Modellen

Bent u een ondernemer, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij plaatsen graag een dubbele cabine in uw bestelwagen. Rijdt u een bestelwagen, dan kunt u profiteren van verschillende voordelen. U hoeft bijvoorbeeld geen BPM af te dragen, u betaalt minder wegenbelasting en de premie voor de verzekering ligt lager.

Dubbele cabine ombouw

Bij TransCare kunt u met een gerust hart uw auto achterlaten. Wij zorgen voor het ontwerp, de productie en de plaatsing van de dubbele cabine. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. Op deze manier bent u verzekerd van de beste kwaliteit én het mooiste eindresultaat. Veiligheid is één van onze belangrijkste speerpunten. Onze cabines worden dan ook uitsluitend geleverd met een Europees goedgekeurd gordelsysteem. Daarnaast zorgen we voor:

  • De inbouw van de cabines, optioneel met extra accessoires zoals betimmering, zijramen en luxe cabine delen.
  • De RDW-keuring.
  • De tenaamstelling.
  • Het afwikkelen van belastingvoordelen.

TransCare, dé ombouwspecialist

Al sinds 1998 is TransCare de onbetwiste ombouwspecialist voor diverse automerken en -modellen. In de jaren dat we actief zijn hebben we naam gemaakt bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven. U kunt bij ons zowel nieuwe als gebruikte auto’s om laten bouwen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het plaatsen van een dubbele cabine in uw Toyota? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN WAAR WIJ DUBBELE CABINE SETS VOOR LEVEREN EN INBOUWEN

×