GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Bent u op zoek naar een bedrijf die uw Toyota kan voorzien van een grijs kenteken set? Bij TransCare helpen we u graag! Al meer dan twintig jaar zijn wij dé specialist in het ombouwen van auto’s en bedrijfswagens. En wist u dat wij veel meer doen dan alleen de ombouw naar een grijs kenteken? Zo kunt u bijvoorbeeld ook bij ons terecht voor het laten plaatsen van dubbele cabines en comfort wanden. Daarnaast bieden we ook nog bedrijfswageninrichting op maat.

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Bent u een ondernemer, dan heeft het rijden van een auto met grijs kenteken verschillende voordelen. U betaalt bijvoorbeeld geen BPM en de kosten van de verzekering en wegenbelasting zijn lager. Als u wilt profiteren van deze voordelen, zijn er echter wel een aantal voorwaarden waar u aan zult moeten voldoen:

  • Bij de belastingdienst bent u geregistreerd als ondernemer;
  • U heeft een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Wilt u meer informatie over de voorwaarden en eisen waar u aan moet voldoen bij een grijs kenteken? U vindt ze hier.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
toyota grijs kenteken

300 +

Modellen

Transcare, dé ombouwspecialist

Sinds 1998 worden er bij TransCare auto’s en bedrijfswagen omgebouwd. Verder zijn we specialist in het ontwerpen, fabriceren en leveren van bedrijfswageninrichting. Dit gebeurt allemaal in onze eigen werkplaats. In de afgelopen jaren dat we actief zijn in de branche hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, automerken en carrosseriebedrijven.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de ombouw van uw Toyota naar een grijs kenteken? Of heeft u een vraag over onze andere diensten? Neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×