GRIJSKENTEKEN OMBOUW

TRANSCARE IS DE OMBOUWSPECIALIST VOOR GRIJS KENTEKEN

Wilt u uw Toyota Hilux van een grijs kenteken set voorzien? Bij TransCare bent u aan het juiste adres! Al ruim 20 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ombouwen van diverse automerken en -modellen. Naast dat we uw auto kunnen ombouwen naar een grijs kenteken, kunt u bij ons ook terecht voor het laten plaatsen een dubbele cabine en het erin laten zetten van een comfort wand. Ook bieden wij bedrijfswageninrichting op maat. TransCare is een handelsfirma en producent van kunststof materialen, voornamelijk voor de autobranche. 

Voordelen en voorwaarden voor grijs kenteken

Het heeft voor u als ondernemer meerdere voordelen om uw Toyota om te bouwen naar een grijs kenteken. Zo hoeft u bijvoorbeeld geen BPM te betalen en zijn de premies van de verzekering en belasting lager. Er zijn echter ook een aantal voorwaarden waar u aan moet voldoen:

  • Bij de belastingdienst staat u geregistreerd als ondernemer;
  • U beschikt over een btw-nummer en doet omzetbelasting;
  • De auto staat op uw naam en u bent de rechtspersoon aan wie het btw-nummer verleend is.

Voor het inzien van de volledige lijst met voorwaarden en eisen die gelden bij het rijden met een grijs kenteken kunt u hier terecht.

Vraag nu een offerte aan

  • Omschrijving voertuig: merk, model, bouwjaar
toyota hilux grijs kenteken

300 +

Modellen

TransCare, dé ombouwspecialist

TransCare bouwt al sinds 1998 auto’s om. Hierbij regelen wij het ontwerp, de productie en de levering. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit. In de jaren dat we actief zijn in de branche als ombouwspecialist hebben we een naam opgebouwd bij gerenommeerde autodealers, carrosseriebedrijven en automerken.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het ombouwen van uw Toyota Hilux naar een grijs kenteken? Of wilt u een afspraak maken? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Dit zeggen anderen over TransCare

MERKEN

DIT ZIJN DE MERKEN DIE WIJ OMBOUWEN

KLIK OP EEN LOGO VOOR MEER INFORMATIE

×